CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

marți, 17 martie 2009

Un gol la fiecare 98 de minute




Jkass-Jan Huntelaar s-ia imbunatatit media de goluri/meci, cu cele doua goluri impotriva celor de la Athletic Bilbao. Cu 6 goluri in ultimele 5 meciuri atacault Olandez inscrie la fiecare 98 minute.

Media lui Huntelaar este mai mare decat cea a lui Higuain (unul la 120 minute), decat a lui Raul (unul la 144 minute) si a lui Robben (unul la 243 minute). "Vanatorul" marcheaza o medie de 0.6 goluri/meci.

Huntelaar a avut deja 18 sanse de gol (una la 3 suturi) inca de cand si-a facut debutul impotriva celor de la Villareal pe 4 Ianuarie. Are 8 suturi pe porta, 2 pe langa poarta, unul care a lovit bara si un gol anulat. 6 din cele 13 sanse clare au devenit goluri.

3 dintre golurile sale au fost in deplasare. Primul a fost in Gijon, si 6 zile mai tarziu, a marcat prima dubla in madrid impotriva lui Betis.

Huntelaar a marcat al 4-lea gol in derbiul cu Atletico, cand l-a infrant pe Leo Franco, cu un sut puternic din afara careului. In saptamana urmatoare a mai marcat 2 goluri impotriva lui Athletic Bilbao.

0 comentarii: