CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

sâmbătă, 14 martie 2009

Iker Casillas: "Vrem sa ne facem fanii fericiti!"




Iker Casillas a fost la un eveniment organizat de Fundatia Plan, iar dupa aceea a raspun la niste intrebari, in exclusivitate pentru RealMadridFansBlog:

"Ar fi trebuit sa ne concentram pe munca noastra. Inca jucam in campionat si trebuie sa luptam din greu pentru a castiga titlul, chiar daca nu pare usor. Am reusit sa facem asta in ultimii 2 ani. Lucrurile se schimba in fotbal cu timpul. Acum cateva zile am fost incantati deoarece am castigat cateva meciuri grele. Echipa este ranita acum, dar asta este normal. Noi ne gandim doar la meciul vital din Bilbao. O victorie Sambata ne v-a ajuta sa uitam ultimele meciuri"

"Sunt foarte putine lucruri de spus despre ce s-a intamplat Marti. O echipa a fost mai buna decat alta, asta e tot. Cand Real Madrid pierde in fata unui club superior ii ureaza toate cele bume. Noi speram sa avem sansa sa castigam in fata celor de la Liverpool in viitor."

"Vrem sa ii facem fericiti pe fanii nostri deoarece ei au primit o lovitura puternica Marti. Stiu ca titlul de campion ii va multumi!."

0 comentarii: