CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

miercuri, 11 martie 2009

Liverpool - Real Madrid 4-0



Juande Ramos declara aseara dupa meciul cu Liverpool terminat cu scorul de 4-0 ca albitrajul a fost necalificabil, acesta spunand: "Si un copil de clasa a 5-a albitra mai bine!"
Seara de cosmar pentru Real Madrid care pleaca din Europa cu capul in pamant dupa calvarul 4-0 de pe Anfield Road.

Torres si Gerrard au umilit Realul si au lasat-o afara din Europa. Liverpool a facut inca un meci mare pe Anfield unde a oferit o lectie de fotbal frumos in fata campioanei din Spania. Realul a fost spulberata cu 4-0 in Anglia si iese in optimi din Liga Campionilor pentru a cincea ora consecutiv.

Liverpool a inceput in forta meciul de pe Anfield Road si a facut legea in primele 30 de minute. Real Madrid a fost prea statica, lipsita de idei in atac si extrem de slaba in aparare.

Liverpool putea lovi de mai multe ori in debutul meciului insa Casillas a facut minuni in poarta Realului. A salvat in primele 5 minute doua goluri ca si facute : la trecerea superba a lui Torres in minutul 4 dupa un calcai magic al spaniolului care l-a ridiculizat pe Cannavaro si la torpila lui Mascherano un minut mai tarziu.

Realul intarzie sa dea replica si Liverpool dicteaza ritmul. Torres ridica Anfield Road in picioare la golul din minutul 16. Torres si Kuyt i-au facut in careu pe Pepe si Cannavaro iar spaniolul da lovitura in fata Realului.

Casillas mai salveaza Realul in doua momente capitale la capul lui Skrtel si la sutul lui Gerrard.Capitanul lui Liverpool loveste in minutul 38 cand echipa lui Benitez primeste un penalty controversat la un hent al lui Heinze in careu. Real pleaca la pauza cu doar doua suturi periculoase pe poarta prin Sneijder in minutele 30 si 42.

Dupa pauza Gerrard, la meciul 100 in Europa, face dubla cu un sut superb din pasa lui Torres in minutul 47. Omul care l-a inlocuit pe Torres, italianul Dossena a ingropat Realul in minutul 88 cand a facut 4-0. Liverpool putea mari diferenta pe final cand Real a trait o umilinta maxima.

Totul s-a intors impotriva spaniolilor iar presedintele Realului, Vicente Boluda, s-a facut de ras dupa declaratia de acum 2 saptamani: "Vom invinge 3-0 pe Bernabeu, intr-un meci care va semana cu un spectacol. Apoi vom merge in Anglia si ne vom impune cu 2-1" anunta presedintele Realului.

Mare pacat ca albitrajul a stricat unul dintre cel mai frumos duel din UefaCL

0 comentarii: